Wie zijn onze klanten

Onze klantenkring is divers. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres.

Particuliere klanten

Heb je net een nieuwe woning gekocht, waar een hoop aan moet gebeuren? Wil je verbouwen in je bestaande woning? Wil je een nieuw interieur of moet je woning binnen of buiten opnieuw in de verf gezet worden? Dan ben je bij Drimar Design aan het goede adres. We hebben ervaring in het verbouwen en schilderen van woningen. En als je aan een nieuw interieur toe bent, dan maken wij deze voor je. We gaan met je om tafel zitten, bespreken je wensen en kijken hoe we deze samen kunnen realiseren.

We bieden verbouwingen, schilderwerken en het ontwerpen, bouwen en plaatsen van interieur in één totaalpakket aan. Ideaal voor jou, want dat betekent dat je tijdens je opdracht aan ons, maar met 1 partij te maken hebt. Je hebt tijdens je opdracht aan ons contact met 1 contactpersoon van ons. Dat geeft jou overzicht en scheelt je een hoop tijd en moeite.

We werken snel en netjes. Bovendien heb je na afloop van het karwei garantie op onze geleverde diensten en producten. Klik hier om inspiratie te krijgen en een indruk van onze projecten te krijgen, of lees onze recensies op werkspot.nl. Neem contact met ons op om een kennismakingsafspraak te maken en je wensen te bespreken.

“Ik heb mijn keuken, tafels en opbergsystemen door Drimar laten ontwerpen, maken en plaatsen. Ze hebben vakwerk geleverd met unieke, moderne, mooi afgewerkte meubels die tegen een stootje kunnen. Helemaal naar mijn wens en smaak”.

“Begin 2016 heb ik Drimar Design B.V. de opdracht gegeven behangwerkzaamheden te verrichten. Mijn huis had in een handomdraai een metamorfose ondergaan, het behang zat strak op de muren en mijn huis werd keurig achter gelaten.”

Zakelijke klanten

Restaurants, ziekenhuizen, VVV Rotterdam, kinderdagverblijven, VVE’s, grote opslagverhuurders maken al tot volle tevredenheid gebruik van de producten en diensten van Drimar Design B.V. Doordat we verbouwingen, schilderwerken en het ontwerpen, bouwen en plaatsen van interieur in één totaalpakket aan kunnen bieden, zijn we een interessante partner voor profit- en social profit organisaties.

De klant vertelt ons wat hij voor ogen heeft, wij luisteren en vertalen dit naar het gewenste eindresultaat. We adviseren over de te volgen aanpak en realistische doelstellingen en termijnen. We bieden de klant 1 aanspreekpunt en kennen een uitstekende aftersales. Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Wij klaren de klus!

Klik hier om een indruk van onze projecten bij zakelijke klanten te krijgen. Neem contact met ons op om een kennismakingsafspraak te maken en je wensen te bespreken.