Wat doen we

Wat onze ogen zien, maken onze handen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van meubels, vervullen wij de interieurwensen van onze klanten. Op onze vestiging in Barendrecht denken we interieurontwerpen uit en realiseren we deze in onze eigen werkplaats. Met onze hoogwaardige apparatuur kunnen we allerlei soorten meubels en meubelstijlen vervaardigen. Vervolgens plaatsen we de door ons gemaakte meubelen bij de klant. Onze meubels zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje. Wil je tevens direct je muren in een bijpassende kleur geverfd of behangen hebben, dan doen we dat ook!

Schilderwerk

Bij Drimar werken zeer ervaren schilders. Ze zijn zeer productief EN secuur in binnen- en buitenschilderwerk. We werken met hoogwaardige schildersproducten, leverbaar in elke gewenste kleur.

Of het nu gaat om binnen- of buitenwerk, bestaande of nieuwe gebouwen, bedrijven of particulieren: Drimar is in staat alle uiteenlopende schilder- en behangwerkzaamheden uit te voeren. Onze zeer vakkundige schilders en behangers maken gebruik van hoogwaardige producten en leveren vak- en maatwerk. Tevens hebben we gediplomeerde houtrot-specialisten in dienst.

Verbouwingen

Overweegt u renovatie van uw woning, kantoor of winkelpand? Dan is Drimar uw partner! Met jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende projecten, verzorgen wij al uw wensen op een zorgvuldige en professionele manier. Ook voor jaarlijks onderhoud kunt u bij ons terecht. Onze gemotiveerde medewerkers zijn u graag van dienst voor al uw:

  • Verbouwingen en renovatie
  • Loodgieters-, metsel- en stucwerk
  • Timmer- en tegelwerk
  • Keuken- en badkamerwerk